2013. február 20., szerda

CCN naptáras SAL - február

Ezt sem az eredeti színekkel hímeztem. Nagyon nem vagyok rózsaszín rajongó. A lányom imádja, de egyszer csak felnől ő is :-) 
Már az előbbi bejegyzésben írtam, hogy rengeteget fejtettem. Ennek is a rózsaszín volt az oka. Nem tudom hova tettem a szemem, de elkezdtem hímezni a házat egy nagyon rózsaszínnel. Mikor kiválasztottam a másik színnel kombinálva jól nézett ki. Már hímzés közben sem tetszett, de mikor a fiam megjegyezte, hogy ilyen színű ház nem létezik, döntöttem. Bontottam. Megjegyzem, már majdnem kíhímeztem az egész házat. Most inkább olyan tüdő színnű. Sokkal erősebbek a színek, mint az eredeti mintán, de nekem így tetszik. Talán csak a zöld lehetet volna nem annyira zöld, kicsit tompább, februári zöld.


És a két hónap egymás mellett


Ez pedig a Mester mű :-) Mármint Renato Parolin - Fioiri Antichi 5. Egyenlőre még csak ennyi, de már bontottam. Megint a szín miatt. Panamára hímzem, ami 25-ös vászonnak felel meg. 3 szállal, óriásiak az x-ek, már elszoktam ettől a mérettől. 4-féle zöld, csak az egyik az eredeti minta szerinti. Gondoltam nem veszek újat, van itthon elég zöld. Így elszórakoztam a szín válogatással majd 1 órát. Kihímezve két zöld között nem volt semmi különbség, így bontottam és kerestem másikat.
Ajándék lesz - május 3.-ára. Remélem :-) 


Kellemes tavaszvárást kívánok minden kedves látogatómnak!
   

3 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan jól néz ki a naptárad, nagyon tetszenek a színei :)
    Van úgy, hogy én is többet bontok, mint haladok... olyankor félreteszem a művet... azért Te csak haladj vele, gyorsan május lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony gyorsan... 7 nap... ezt nem ijesztgetésnek, hanem biztatásnak szánom!!! :)))

      Törlés
  2. De szép lett a házikód! A gyerekek éles szemű kritikusok!:)

    VálaszTörlés