2012. október 8., hétfő

Helyzetjelentés...

arról, min is ügyködöm mostanában. Legyen ez egykis összegzés, leginkább saját használatra (ha leírom megmarad, ha ide írom, lökést is ad, legalább is remélem.

1. Szülinapi ajándék I. - a Legjobb ... (nem írom ide, hátha ellátogat a tulaj). Már jócskán késésben vagyok vele. Egyedül ezt tudom mutatni képen is. 2. Elkezdtem a második kalapos hölgyet, közben elfogyott a fonal, amit már be is szereztem, szóval FOLYTATNI  KELL! Félig-meddig rendelésre van, igaz én ajándéknak szánom, de tud róla a tulaj, így már  sürgeti (a legtürelmetlenebb lény, akit ismerek :-)

3. Jó hír Barbaral számára (aki ugyebár a játékom egyik nyertese) elkezdtem az ajándék másik felét hímezni. Egész hétvégén arra készültem, hogy "na most hímzek". A realitás, vasárnap este 22,00-kor ültem le. Nyúztam éjjel  1,00-ig. Hogy királykék-é, azt nem tudom, nekem tetszik. 

4. Az egyik Klimt képet kellene elkezdenem, szerintem már nincs esélyem időben befejezni (október 19.). Nem nagy kép, de ha sietnem kell, nem megy a hímzés. 

5. Elkezdtem a "Karácsonyi ajándék" projektet. Sorolom miket terveztem - tolltartó, színes ceruza tartó, noteszborító, könyvjelző - mind hímzéssel, minden ötlet a blogokról véve, a saját képemre alakítva. Hogy mi valósul meg belőle, rejtély. Leginkább számomra. Igaz van még 2,5 hónap, de magamat ismerve dec.25-én reggel fejezem be az utolsót. 

6. Ha már karácsony, Jardin Prive SAL- ba is bejeletkeztem, de be kell vallanom még el sem kezdtem. Talán a jövő héten, legalább elkészítem, hogy akármikor elkezdhessem.

7. Kötőtűkre áhítoznak a kezeim. Nagyon régen kötöttem, lenne is miből, csak el kellene döntenem mit. Nálam ez tart a legtovább. 


Sok a duma ebben a bejegyzésben, bocs mindenkitől. 
Szép hetet kívánok Nektek, ilyen szép napsütéseset, mint most van! 
Köszöntöm legújabb követőimet!

4 megjegyzés:

 1. Erdekes a kep, vajon mi lesz, ha kesz lesz?

  Szep tervek! A duma pedig nem sok, azert van a blog (meg mi, olvasok is:D).

  VálaszTörlés
 2. Hajrá Rozy! Szurkolok Neked!
  Ami látszik, az szép :) úgyhogy bátorság!

  VálaszTörlés
 3. Az biztos, hogy karácsonyig nem fogsz unatkozni! :-)

  VálaszTörlés
 4. Hát ez a baj velem lányok, hogy erőn (időn) felül tervezek. De mikor annyi dolog tetszik, és annyira szeretek ajándékozni, főleg ha én is készítem. De elhatároztam, hogy karácsony után csak magamnak fogok hímezni (ha-ha-ha).

  VálaszTörlés