2013. január 18., péntek

2013 első bejegyzése

Annyi mondani és mutatni valóm lenne, de nincs időm írni. Sem fotózni :-(
Szépen elterveztem a sorrendet, a mondanivalómat és tessék. Akkor belevágok a közepébe, és majd később mutatom az elmaradottakat. 

Üdvözlök minden kedves régi és új blogos ismerőst, nézelődőt az 2013-as évben is!

Január 10-én volt 1 éves a blogom. Játék most nem lesz :-((  Túl sokat válaltam így év elejére, és még az előző játékom második nyertesének is tartozom az ajándékkal. Már szégyenlem is magam. De találok majd év közben alkalmat egy kis játékra, igérem.

Az év végi összegzést, a tartozásaimat és az új évi terveket hozom később. Most jöjjön inkább az idén befejezett első darab. Az FB-n szerveződött Karácsonyi JP SAL az én kivitelezésemben.



A befejezés még várat magára, kb. 10 hónapot. Adventi naptár készül majd belőle. 

Más. Annyit beszéltem róla, hogy én is hímeztem már hardangert valamikor régen. De hát mondani lehet akármit. Most meg is mutatom. Két évig készült, valamikor a házasságom elején (13 éve), használtam is, ami meglátszik az állapotán (kék faggyú folt, pecsétek), nem is olyan fehér már. Sajna a másik hardangeres terítőm még ennyit sem élt meg. Kb. 5 órát volt a helyén, mikor is elégett. Nagyobb baj nem lett a tűzből, de én átbőgtem az éjszakát, karácsonykor. Még most is elszorul a szívem, úgy sajnáltam. Még előtte elkezdtem a párját is hímezni a nagy asztalra, de ez annyira elvette a kedvem, hogy most is ott áll, nem tudom meddig.




Megpróbálom hétvégén pótolni az elmaradásaimat, és igérem az idén gyakrabban jövök.

Köszönöm, hogy itt voltál. Nyugodt téli hímzős hétvégét kívánok!


3 megjegyzés:

  1. Szia Rozy! Isten hozott újra a blogvilágban! :)
    Nagyon szép a karácsonyi SAL-od, nagyon tetszenek a színei!!! ... és a hardangeres terítőd is nagy és szép munka! Elhiszem, hogy megsirattad a másikat... :(
    Szép hétvégét Neked is!

    VálaszTörlés
  2. Sziaaaa!

    Mar vartalak:)!

    Nagyon szep lett a karcsonyi keped!

    A hardangeres terito tenyleg nagy munka lehetett, elhiszem, hogy sajnaltad!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól sikerült a SAL-Od, végső formába önteni még bőven van időd! :-)
    A terítő is nagyon szépe, ügyes vagy!

    VálaszTörlés