2013. július 1., hétfő

A 6. madárka

Encinenő kendőjén telepedett meg a 6. madárka. Eltartott pár percig, míg rájöttem, hogy Őmadársága fürdőzik. Csak fekete-fehér képem volt otthon, néztem a kék fonalat, biztos azzal kell hímezni a füvet alatta? Majd leesett, fürdőzik, pocsol, nem is kicsit. Eddig ez a madárka tetszik a legjobban, annak ellenére, hogy sok a margarétaöltés, ami eddig bevallom nem nyerte el a tetszésemet, mármint a hímzése. Még pihen nálam egy kicsit, bevárja a következő madárkát, és majd együtt repülnek tovább. 

Ezeket még nem mutattam, valamikor húsvét környékén készültek, de végső formájukat még nem nyerték el.

A Bakternő Kata Népi mintakendőjének egy részlete, könyvjelzőnek szántam.

Maja ingyenes mintája, van egy párja, azt még ki szeretném hímezni és a kettőt együtt körbevarrni. Tavaszi-húsvéti bannernek szánom. Előre dolgoztam, tavasz még messze van :-))))))

Elkezdtem Renato Parolin - Fiori Antichi 7 mintáját hímezni, egyenlőre nincs mutatható állapotban. Beteg voltam, lázas, elég magas lázzal (39,5) de csak szerda déltől, csütörtök reggelig, jelzem ennyi elég is volt. Utána begyuladt a mandulám, ezt még most is érzem, majd a csípőizületeim fájtak. Nagyon keveset hímeztem. Kész hímzéssel egyhamar nem jövök, az biztos. De Ti csak szorgoskodjatok :-)

Szép hetet mindenkinek!


7 megjegyzés:

 1. Beautiful stitching, all so sweet!
  Have a good weekend (:

  VálaszTörlés
 2. Mind gyönyörű! Örülök, hogy jobban vagy. És igen, nagyon is előre dolgoztál!:D

  VálaszTörlés
 3. Ó, gyógyulj meg minél előbb teljesen!!!
  Aranyos a madárka! És a többi hímzésed is tetszik! Milyen jó Neked, hogy ennyire előrelátóan, időben tudsz hímezni! Már most Húsvétra! Ez igen! :-D

  VálaszTörlés
 4. Thank you Meggie :-)
  Köszi lányok, már javulgatok :-)
  Még jó, hogy minden évben van Húsvét, és Karácsony :-) a lejobb, ha a hímzésen nincs dátum :-)))))

  VálaszTörlés
 5. Remélem jobban vagy már. Nagyon szépek a hímzések, a madárkás különösen tetszik - egész kedvet kaptam hozzá , annyira bájos mind.

  VálaszTörlés