2014. július 2., szerda

Ballagás

 Nagyon régen jártam errefelé :-( sajnos. Elcsábultam, én is. Mostanában leginkább az FB-n vagyok, igaz oda sem töltögetek naponta képeket. De mivel nincs mindeki fent az FB-n, és vagytok páran, akik szívemnek különösen kedvesek, megpróbálom magam utolérni a blogon is.
Hétfőn (június 30.-án) elballagott a kicsilány az oviból. Annyira el voltam foglalva a szervezéssel, hogy képeim nincsenek, de majd beszerzek valahonnan.
Még tavaly szeptemberben eldöntötettem, hogy megcsinálom nekik a tarisznyákat. Akkor még nem tudtam, hogy 15!-en lesznek. 5 hetem ment rá - esténkén, éjszakánként, hétvégék - de elkészültek. 
Ilyenek lettek:

Nem szeretem ugyanazt a mintát többször kihímezni, de ezeket szívesen csináltam. A harmadiknál már nem nagyon kellett néznem a mintát. Egy lányosat a sógornőm és az unokahugom közösen hímeztek, ennyi segítségem volt. 
Jó volt varrni. Pedig most nem a varrógéppel, de az "overlocok"-al (sajna nem tudom mi magyarul, de szerintem, aki ismeri, az tudja így is) varrtam. Amihez nem értek annyira, amit meg is látni némelyik tarisznyán. Még mindig nem tértem vissza a varráshoz, van egy pár kész hímzésem, amit be kellene fejezni. Vágyom is rá, de olyan kevés az időm, nagyon ritkán kerül elő a gép. 
Most pedig visszatérek életem első megrendelésre készülő hímzésemhez. Erről majd holnap? írok.

Szép napot mindenkinek, és köszönöm, hogy a hűtlenségem ellenére elolvastad a bejegyzésemet :-) 

 

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek, öröm lehetett velük a ballagás. :-)
  Már az FB-n is megcsodáltam. :-)

  VálaszTörlés
 2. Köszi, hogy megmutattad, gyönyörűek. Nekem nincs FB-m...:)

  VálaszTörlés
 3. Húúúú, Zsófi! Ez hatalmas munka lehetett, de fantasztikusan szépek lettek! Gondolom, volt nagy öröm! :)
  És köszönöm, hogy gondolsz ránk, FB nélküliekre is! :)

  VálaszTörlés