2012. február 2., csütörtök

És most valami új...

   Hogy bebizonyítsam, azért mostanában is öltögetek, lefotóztam a félig kész kalapos leánykámat. Eredetileg a Bebike karácsonyi ajándéka lett volna az az "ékszeres" doboz, aminek a tetejére készül. A képből is látható, nem sikerült. Közbeszólt az éléskamrám, hogy "ő nem érzi jól magát, nagy a testében-lelkében a káosz". Mit tehet ilyenkor egy háziasszony, összeszedi magát, és így év vége felé már fogyatkozó energiáját, és rendet rak. Ami nálunk még festéssel is párosult, így majd 2 hétig tartott a dolog. Hogy mennyi minden tud megbújni 3x1,5m-es helyiségben? De legalább túl lettem rajta még karácsony előtt.
   Sebaj, február 18.-án van a kicsilány nevenapja. Akkora ha törik, ha szakad kész kell lennem. Hímezni már nem sok lenne, de még rá kell varázsolnom a doboz tetejére, amit még soha nem csináltam. 
Ilyen most:

A mintát innen keresztszemes.ucoz.com töltöttem le, de itt beusa.gportal.hu is sok szép mintát találhatsz. Ingyenes, csak regisztrálni kell. 
Ilyen lesz:

Nagyon picik a keresztek, néha alig látom hova szúrjak. Hiába már a szemem sem a régi. Szeretném még gyöngyözni, ami nincs az eredeti mintán, és szintén új dolog lesz számomra. Majd mutatom a végeredményt. Remélem még február 18. előtt. 

1 megjegyzés: